Wie schrijft?

Fien Visser

Vooruitgang

Toen ik school beëindigde was mijn hartstocht fotografie en ik gebruikte om beelden van mijn vrienden in diverse situaties tot stand te brengen. Ik was geboren en hief in Frankrijk, in een klein dorp genoemd Le op Petit Vache.

Vandaag ben ik de eigenaar van een blog over lenzen, maar niet uitsluitend over lenzen. Ik post ook over andere onderwerpen. Ik houd ook van te koken, op voetbal te letten, te gaan wandelend, en reis naar verre gebieden in Zuid-Amerika. Maar mijn favoriet te doen ding moet landschappen, mensen en dieren fotograferen. Ik ben ook een student van visuele kunsten en een self-taught fotograaf. In mijn blog zal ik mijn eigen manier beschrijven om mijn lenzen te gebruiken en hoe ik door verschillende onderwerpen word geïnspireerd. En soms, zal ik over enkele recentere beelden spreken die ik heb gehad. Maar spreken eerst over hoe ik begon. Ik werd gefascineerd met fotografie als kind. Ik bracht wat tijd in mijn vrije tijd door schietend landschappen, portretten en een paar andere beelden van mijn vrienden.

Mijn motto is dat wij hen in de meest volledige mogelijke mate zouden moeten gebruiken. Toen I eerst begon om beelden van lenzen op deze blog te posten die ik heb willen om mijn persoonlijke weergaven tonen maar ik realiseerde spoedig dat dit was een onderwerp dat was zo goed - gekend en besproken in forums wie ik niet voelde als ik deed mijn deel een positieve stem voor de lenzen zijn. Ik besliste wat onderzoek te doen de nuttigste middelen ontdekken die ik kon vinden. Ik heb het volgende als middelen gekozen die ik heb gekozen:

1. De Lenzen van Nederland. Het is een zeer uitvoerig en goed georganiseerd middel voor de lensgemeenschap wereldwijd. Het bespreekt een hoop onderwerpen met inbegrip van, bijvoorbeeld, de geschiedenis van lensontwikkeling, en omvat een inzameling van alle vandaag beschikbare lenzen. Het heeft ook sommige interessante verbindingen, zoals het volgende:

2. De Wereld van Fotoluxes. Dit is een middel voor fotoluxes, evenals voor Fotodexes en Fotografie.

Mijn doel

Mijn hartstocht is lenzen en alle dingen met betrekking tot lenzen. Ik ontvang ook mijn eigen blog over lensfotografie en mijn eigen boek riep het Lensboek. Ik heb met een paar merken, zoals Sigma en Tamron, gewerkt en ook in de ontwerp/productiewereld meer dan 30 jaar geweest. Ik heb met merken zoals Foveon, Zeiss, en meer onlangs Sigma, evenals de lenzen van reeksen van f/1.4 en van 50mm f/2.8 van de Sigma 50mm gewerkt.

Als u in het kopen van een lens van één van mijn favorieten geinteresseerd bent, liet de Sigma, me het weten. Ik gebruik ook mijn blog om u te vertellen over de andere merken dat ik in contact met, zo tevreden, ben op het vooruitzicht voor die ben.

Ik houd lens van overzichten. Ik heb daar de beste overzichten. Als u meer wilt zien, dan ben zeker om mijn blog te controleren! Ik heb ook een Facebook-pagina, waar u foto's en meer informatie over mij en de lenzen kunt vinden wie ik met in het verleden en het heden heb gewerkt.

Mijn vader vertelde me altijd dat zijn vriend een fotograaf was en hij had een camera. Ik wilde enkel het uitproberen. Ik werd indruk gemaakt op door hoe goed werkte het.

De foto's die ik nam waren zeer het gedetailleerde en natuurlijke kijken. Ik gebruikte de lens om foto's van mijn kat op mijn reis te nemen. Ik had nooit de camera van mijn vader voordien gebruikt, maar hij was een fotograaf geweest en hij vertelde me het had de bevoegdheid om de eigenlijke essentie van het milieu rond u te vangen. Het gaf me dat gevoel van een huis, zelfs wanneer ik naar een andere plaats reiste. Ik denk het allen over het feit dat de lens zo krachtig was was, kon het de essentie van de plaats in de foto's vangen. De Lens Een aardige lens met een snelle f/1.8-lens en een aardige bouwstijlkwaliteit. De lens was een beetje klein voor mijn smaak, maar ik kan het met lenzen en cameraorganismen gebruiken ik waaraan word gebruikt, en het is een o.k. keus voor de meeste foto's die ik heb genomen.