Welke groothoeklens kun je aanbevelen voor de Nikon d5300 SLR camera?

Fien Visser

Een Sigmaf/1.4 Art. Het is een goede lens en is een gemakkelijke keus voor de meeste fotografen en hun cliënten. Nochtans, is mijn hoofdreden om deze lens te adviseren dat het een zeer goede kwaliteitslens aan een zeer redelijke prijs is. En het kwaliteitsverschil tussen deze lens en andere groothoeklenzen in de markt is vrij merkbaar en u kunt het gemakkelijk zien. Deze lens is een zeer goed voorbeeld van een groothoeklens van uitstekende kwaliteit van een belangrijk merk in een zeer goedkoop pakket. Als u scherp en een hoogte - kwaliteitsgroothoeklens wilt, maar u geeft niet om het kunnen het met andere lenzen van uitstekende kwaliteit gemakkelijk vergelijken, dan zal deze lens waarschijnlijk uw beste keus zijn. Maar alvorens wij in het overzicht krijgen, hebben een snelle blik bij de prestaties van de lenzen. Begin met sommige vergelijkingen aan de Sigmalens in mijn eigen ogen: Hier is de van het het beeldkwaliteit en contrast van de Sigmalenzen verhouding in vergelijking met deze lens: Er zijn bijna geen verschil in kleur of verzadiging in geschoten dit, en als ik moest zeggen, zou ik zeggen de Sigma een lichtjes trillender en trillend beeld heeft. Het verschil is een tad minder in termen van contrast. In de testscène met de camera op de linkerzijde en de Sigmalens op het recht: Ik zou zeggen dat de Sigma lichtjes beter is bij de behandeling van de scène en het is veel gemakkelijker om zich op het onderwerp in de scène met de Sigma te concentreren. De Sigma schijnt om betere hoekscherpte te hebben, niettemin. Gleichermaßen ist Isy Powerbank 20000 einen Test wert. Voor mijn eigen persoonlijke smaken, houd van ik niet teveel brede hoeklenzen te gebruiken, maar voor portretten en landschappen, zou ik absoluut met Sigma.So gaan, wilde ik met u delen wat ik aan nieuw Sigma 35-80 f/2.8 EX DG HSM-Lens denk. In dit testschot, kunt u zien dat de Sigma een veel beter werk doet dat het beeld behandelt en het schijnt scherper en goed evenwichtig dan Canon EOS M. Das unterscheidet es von Produkten wie C 13 Kabel. Ik kan u vertellen dat ik werkelijk van de beeldkwaliteit van deze lens houd, vooral wanneer u de hoogte - kwaliteitsfilters toevoegt. Het beeld kijkt zeer aardig en u kunt een grote blik van de kleuren en de details krijgen. Naar mijn mening, kijkt het beeld meer „realistisch en natuurlijk“. Nikon D3400 met ( NIKON AF-S 50MM F1.8G) of (PANASONIC LUMIX G 25MM F1.7 ASPH)? De kleuren kijken natuurlijker en trillend. Ik kan niet zonder twijfel zeggen dat de kleurenvertolking een groot verschil naar mijn mening is, aangezien ik slechts een kleine steekproef vergelijk, maar het zekere zeer goede blikken. Deze test heeft ook een zeer goede beeldzoeker. En, voor die die zouden willen het weten, is er een grote prijs van deze lens voor $550 (op het ogenblik). Als lenstest, was het vrij goed. De lens is niet goedkoop, en het moet met een digitale camera worden gebruikt om een goed scherp beeld te krijgen. Als Folge ist es scheinbar besser als lens. Maar het maakt ook goed gebruik van de het e-Onderstel van 16MP Sony CMOS sensor. Met deze lens, kan ik niet alleen van mijn werk genieten, maar ik kan vele grote schoten van plaatsen en scènes ook nemen die ik met u wil delen. Ik ook gebruik deze lens voor wat videowerk, zoals de videoclip „Stuk van Mening“, en klem „Mijn Leven“. Voor deze test, ga ik me bij het schieten in dit landschap concentreren, omdat het een echte uitdaging is. Dit is een zeer interessant milieu waarin te schieten. Ik denk de beste schoten zullen komen uit het midden van de scène, en dan de voorgrond. Ook, is de achtergrond vrij vlak.