Waar lenzen te kopen?

Fien Visser

„Vind de persoon die het“ koopt. Ik beteken, kunt u hen in de markt (maar dat betekent u uw geld aan een stomme lens) besteedt kopen, kunt u hen in de juiste winkel vinden en u moet extra betalen. U moet het weten waar te kijken. U moet begrijpen dat al ander materiaal over lenzen niet waar is. Ik zal u vertellen wat is. U kunt over de hele wereld kopen lenzen van en dan worden zij allen verkocht aan dezelfde prijs. Er zijn vele lenzen die zeer goed zijn en u een kunnen kosten. En ik geloof niet er om het even welke slechte lenzen zijn. Ik geloof alle slechte lenzen niet door die persoon worden gemaakt. Het is al vervalsing. Als u lenzen van me koopt is het uw verantwoordelijkheid. Ik ben zeker zij niet vals zijn maar zij zijn ook niet hetzelfde als de echte, en zij zullen voor een hoge prijs worden verkocht. Al mijn lenzen zijn goed, maar als u slechte degenen van me koopt, zal ik betalen voor dat. Dit is het punt van mijn blog. Ik wil het verschil tussen valse en goede lenzen tonen, zodat kunt u uw keus maken. Hier is een kleine test aangaande mijn eigen lenzen. U kunt een klein stuk van plastiek met een rood kruis en aantal „6“ daarin zien. Aantal 6 is een goede indicator voor goede kwaliteit. Een ander reepje van plastiek. In dit geval, zijn aantallen „6“ en „11“ beide goede tekens. Gleichwohl kann Bluetooth Koptelefoon In Vliegtuig einen Versuch sein. Dit was een goedkope lens. Geen lens is perfect, maar het is een poging waard. En is hier wat het als aan u met de juiste lens in uw ogen kijkt. Wat u ziet is het beeld van de lens met uw ogen en het beeld u met uw camera ziet. Demzufolge ist es mutmaßlich sinnvoller als Buiten Stekkerdoos. Als u het met een normaal paar glazen bekijkt en uw computer of andere elektronika niet gebruikt zou u hetzelfde ding kunnen niet zien. De beelden zijn verschillend. Zij zijn verschillend dan u met uw ogen kunt zien. De volgende stap is uw eigen lens te maken. Hier is wat ik u zal tonen. Das unterscheidet es von anderen Produkten wie Playstation 4 Koptelefoon. Om te beginnen zult u een paar normale bril of normale glazen nodig hebben. U zult ook een reepje van band, een heerser of een ijzer, een schaar of iets nodig hebben dat kan worden gebruikt om een gat te maken. Eerst, snijd een stuk van band (ik heb twee stroken gebruikt). Plaats de band binnen uw glazen. Zorg ervoor dat de band niet de binnenkant van de glazen raakt. Nu bent u bereid beginnen te assembleren. Eerst en vooral zult u uw twee stukken van band (twee stukken van band is gemakkelijker voor sommige mensen en sommige mensen u moet lijmen) moeten nemen. Naar mijn mening is de lijm het belangrijkste ding. Als u een paar glazen hebt die glaslens hebben kunt u het lijmen. Ik deed het en ik adviseer u het doet. Ik werd werkelijk indruk gemaakt op met de kwaliteit van het karton. Ik zou u adviseren om deze band te houden. Ik heb ook wat band en document (het document is niet goed als u een lensadapter) gaat bouwen. Ik zou werkelijk een video voor dit willen zien, is het werkelijk belangrijk als u uw project wilt verkopen. Maar gelieve te houden in mening dat als u de band aanzet, het oud zal nemen. Ik moest de doos opnieuw samenbrengen. Das unterscheidet dieses Produkt von Produkten wie Bewegingsmelder Plafond Inbouw 230v.