Smartphone Macro Lens Test

De meest uitstekende geanalyseerde...

 • ❄Fisheye lens: Allows you an approximately 180 ° field of view. It allows your phone to take rounded pictures so you can enjoy photography and admire the beauty of the world.
 • ❄Macro lens: Incredible focusing at a distance of only 12-15mm for incredible details magnified 10 times.
 • ❄CPL: The circular filter allows you to remove unwanted reflections from non-metallic surfaces such as glass or water. Take beautiful pictures and admire the improved sharpness of distant objects by reducing the haze and increasing the color saturation.
 • ❄CPL: The circular filter allows you to remove unwanted reflections from non-metallic surfaces such as glass or water. Take beautiful pictures and admire the improved sharpness of distant objects by reducing the haze and increasing the color saturation.
 • ❄Compatible with iPhone 6, 6Plus, iPhone 6S, 6S Plus, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 4, 4S, Samsung S6, S5, S4, S3, HTC, Motorola and other smartphones and laptops / iPads. Not suitable for iPhone 7 / 7Plus, Samsung S8 / S8 Edge / Note8 and other single Carema lenses (❤❤ incompatible for Galaxy S9 / S10, Huawei Mate 20 Pro / P30 Pro, iPhone X / XR and other smartphones with 2 / 3 Carmera) lens)

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Smartphone Macro Lenssamengevat

 • Handig bij allergieën, dermatologen, plologen en bij esthetische chirurgie.
 • Kan met de geïntegreerde clip aan elke smartphone worden bevestigd
 • Handig bij de weergave van vergrote afbeeldingen.
 • Met reinigingsdoek.
 • Levering met meertalige handleiding (GB/FR/IT/ES/PT/DE/PL/G).

 • 190¡ã fisheye +0.63x wide angle +20X macro integrated 3 in 1 mobile phone lens.
 • Suitable for most Android and iOS phones, convenient to use.
 • Lightweight and compact size, easy to carry and use.
 • This 3 in 1 smartphone lens kit makes smartphone photography even better.

 • De camera beschikt over een infrarood led en een computervision-algoritme chip, die het nachtzichtsysteem bij weinig licht automatisch inschakelt, terwijl de camera-bewegingsdetectie en de computer-vision-technologie aanpasbare alarmen levert, zodat je direct kritische alarmen kunt ontvangen.
 • Met de wifi-thuiscamera met ultra-groothoek-weergave kun je probleemloos meer gebieden afdekken zonder te zwenken of kantelen. Daardoor kunnen dode hoeken effectief worden verminderd. De cameralens bestaat uit 6 lagen optische volglazen lenzen voor betere optische prestaties en een duidelijke beeldkwaliteit. Het effect is levendiger en je kunt de ruimte waar de camera zich bevindt, gemakkelijk controleren.
 • ▲ Professionele lenzen maken het mogelijk om grote films op te nemen, om je foto's aantrekkelijker en unieker te maken en je foto's op sociale media te accentueren. Houd je verliefd op de fotografie, gebruik foto's om de wereld te begrijpen en gebruik de lens om de tijd op te nemen.
 • ▲ Lenskenmerken: macro objectief, effectieve scherpstelling 4-7 cm, opname van kleine voorwerpen, volledige weergave van de details; ontdek de schoonheid van de details, voel de magnetron.
 • ▲ Lensinvoer: HD5 is een door Ai Pai op de markt gebrachte afstandsbediening van een externe macro mobiele telefoon lens met 100 verdeelingen. Het gaat om een veelzijdig, afneembaar, gepatenteerd clip-design met twee lenzen, dat voor de meeste smartphones gebruiksvriendelijk en praktisch is.

 • Hoogwaardig en professioneel: deze lens voor mobiele telefoon is gemaakt van emailllas. Professionele lenzen verminderen glasschittering en schittering door reflecties. Ontworpen voor liefhebbers en de meest veeleisende professionals.
 • Groothoeklens en macrolens in 2-in-1 set: deze twee kleine lenzen zijn vastgeschroefd voor eenvoudige opslag. Om de groothoek te gebruiken, bevestig je gewoon de twee lenzen aan de meegeleverde clips. Om de macrolens te gebruiken, schroef je gewoon de groothoeklens eraf.
 • Close-up macrolens – de macrolens is 15 keer vergroot en is een speciale lens voor macro-opnamen voor de opname van zeer kleine objecten zoals bloemen, insecten en postzegels. Het schiet ook onzichtbare natuurlijke objecten. Schakel objecten uit om de wonderen van de wereld te ontdekken.
 • De telefoonlens van aluminiumlegering en multielement-gecoat glas zorgt voor de beste fotokwaliteit. Inclusief 0,6x supergroothoeklens, 15x macrolens en 0,28x HD fisheye-objectief. "
 • Dit product is een goede cadeaukeuze, het kan worden gebruikt met een groot aantal verschillende soorten mobiele telefoons, eenvoudig te bedienen, eenvoudig te bedienen.

Welke koopfactoren het eerder Bestel  de Smartphone Macro Lensaan evalueren daar!

Iets verderop op de pagina heeft ons team ook een aantal belangrijke punten als Elbtalaue leidraad verzameld - zodat u als klant de Lens Macro Smartphone uit de Prignitz grote selectie van plural_gross de Lens Macro Smartphone, de zonder compromissen kunt kopen!

 • Visooglens: maakt een gezichtsveld van bijna 180 graden mogelijk. Hiermee kun je je mobiele telefoon afgeronde beelden opnemen, zodat je kunt genieten van de fotografie en de schoonheid van de wereld kunt bewonderen.
 • Macro objectief: ongelooflijke scherpstelling op een afstand van slechts 12-15 mm voor ongelooflijke 10-voudige vergroting.
 • CPL: met het circulaire filter kun je ongewenste reflecties van niet-metalen oppervlakken, zoals glas of water, verwijderen. Neem mooie schilderijen op en bewonder de verbeterde scherpte van ver verwijderde objecten, door de vertroebeling te verminderen en de kleurverzadiging te verhogen.
 • Groothoeklens: met een 0,65 x vergroting kan de groothoeklens de opnamehoek verdubbelen en en vastgeschroefd op de macrolens maakt het mogelijk om nog betere precisie te creëren.
 • Compatibel met iPhone 6, 6Plus, iPhone 6S, 6S Plus, iPhone 5, 5C, 5S, iPhone 4, 4S, Samsung S6, S5, S4, S3, HTC, Motorola en andere smartphones en laptops/iPads. Niet geschikt voor iPhone 7/7Plus, Samsung S8/S8 Edge/Note8 en andere single-carema-lenzen (incompatibel met Galaxy S9/S10, Huawei Mate 20 Pro/P30 Pro, iPhone X/XR en andere smartphones met 2/3 Carmera-lenzen).

 • ★ Hoge kwaliteit mobiele telefoons: duurzaam en hoge definitie. Multi-element gecoat glas vermindert glasschittering en ghosting veroorzaakt door reflectie. 0.45x supergroothoeklens + 12,5 x macrolens, ideaal voor liefhebbers en fotografieprofessionals. Maak van je telefoon een digitale SLR-camera en geniet van een geweldige fototour.
 • ★0.45X SUPER WIDE-ANGLE LENS: Het breidt het gezichtsveld uit in grote mate, zodat u het hele gezin of het hele team in één foto kunt integreren. U kunt het ook op de camera aan de voorkant van uw telefoon filmen voor multiplayer- en videogesprekken om iedereen op het scherm te zien.
 • ★12.5X HD MACRO LENS: Hiermee kunt u close-up foto's te maken. Het is handiger en krachtiger om duidelijke en prachtige foto's te maken. Leg prachtige close-ups vast met duidelijke details. Zoals bloemen, sieraden, munten, insecten, texturen, ambachten.
 • ★UNIVERSAL COMPATIBILITY: De telefoon lens is geschikt voor de meest populaire smartphone en iPad modellen, voor iPhone XS MAX XR X 8 7 6 6s plus, voor Samsung Galaxy S9 S8 plus S7 edge Note 9 8, HTC, LG, Google telefoon Wait.
 • ★100% GESCHIKTHEID: Wanneer u koopt, wij geloven dat het u niet teleurstelt, zult u zeer tevreden zijn, dus alles wat u hoeft te doen is het in de winkelwagen.

 • Gemaakt van hoogwaardig metaal en optisch glasmateriaal, stevig, duurzaam en lange levensduur.
 • Lichtgewicht en draagbaar, gemakkelijk op te bergen en te dragen, handig in gebruik.
 • 15X vergroting high-definition macrolens voor close-up-opnamen, leg verbluffende close-ups vast met scherpe details.
 • 145 ° groothoeklens, korte brandpuntsafstand, grote kijkhoek, lens bestrijkt een groot gebied en fotografeert een breed scala aan landschappen.
 • Geschikt voor het fotograferen van de bloemkern, insecten en stillevens.

Relevant voor acquisitie: De kwaliteit van de lens

Wij hebben een verscheidenheid van lenzen gebruikt om een südwestlich uitvoerige lijst te maken. Als er zijn zouden om het even welke lenzen die u gelooft Uhr niet op deze lijst moeten zijn, gelieve ons te laten het weten zodat kunnen wij nadenken Mail verwijderend hen. Als een lens uit werd verlaten die op de lijst zou moeten geweest zijn, Urlaubern dan is het geen nauwkeurige vertegenwoordiging van hoe goed een lens is. De kwaliteit van de restauriert lens moet worden in acht genomen wanneer het nadenken om al dan niet om het te nahezu kopen.

De Fujifilmf Reeks is in de afgelopen jaren het beste lensmerk in de camerawereld geworden. Als Veranstaltungen u nadenkt kopend een nieuwe lens van Fujifilm, te herinneren gelieve dat dit een goed is Lenzer gemaakte, hoogstaande lens die u een leven van grote foto's zal geven. Alle F-Reekslenzen zijn nu See volledig - compatibel systeem met het Fujifilm-systeem en kunnen met Fujifilm digitale SLRs, met inbegrip van Turm Fujifilm X worden gebruikt Reeks.

Welke is de beste winkel om te kopen lens?

U kunt deze zoekmachine hohe gebruiken om de beste lenzen in uw gebied en door gebied te vinden. U kunt mijn geprägt eigen aanbevelingen goede lensselectie ook controleren. Als u verkiest uw eigen onderzoek te doen, is er historischem overvloed daar van artikelen op het Web dat u kan begeleiden. Ik denk niet het om verkehrt het even welk geheim is dat enkele beste lenzen daar voor DxO Één reeks degenen Stand met een kleine opening zijn. Ik verkies een lens met een f/1.4 of een kleinere Vorpommern opening zoals f/1.4 te gebruiken. Ik adviseer gewoonlijk die lens omdat u goed genoeg bokeh Mecklenburg ertoe zult brengen om de behoefte te vermijden om zich over velddiepte ongerust te maken. einzigartigen Voor me, is de beste manier om de beste lenzen voor uw behoeften te vinden Bearbeiten door hen met elkaar zij aan zij te vergelijken. Ik zeg niet dat er geen goede lenzen met een opening van f/1.4 of f/2.0-zijn, maar in de meeste gevallen bent Wasser u beter weg met een opening minstens zo goed zoals f/

De kosten van lens

U zou Besucher in mening het volgende moeten houden: Er is geen lens die voor alle mensen en Rand situaties best is. Het allen hangt van de situatie af. Er zijn drie belangrijke factoren Friedrich die bepalen hoe goed presteren de lenzen: prijs, opticakwaliteit, en prestaties. De prijzen en de Kreis opticakwaliteit zijn een grote factor omdat de goede optica duurder is en hoger de prijs Städte groter de kans u wat slechte optica moet vinden. Sommige goede lenzen kosten tussen 1.000 Haus tot 3.000 Euro. Nochtans, wordt de goede optica gewoonlijk zeer goed gemaakt en kostte daarom Lenzen minder. De prestaties van de lens hebben een grote invloed op zijn totale kost. Bovendien Hotel worden de lenzen getest bij verschillende nadrukafstanden, met het doel om dezelfde optische prestaties op Jahrhundert een brede waaier van camerasensoren te verstrekken.

Relevant voor een acquisitie: De prijs van het lens

Een Bitte goed koopje is slechts $40-$60 waard. Als de lens voor lange perioden van tijd gaat Burg worden gebruikt, zou ik zeggen het extra $20 tot $40 waard is, en als u September enkel een lens wilt krijgen die u zich kunt gemakkelijk veroorloven, een goed koopje $100-$120 August is. Als u een nieuwe lens wilt kopen, kunt u een lens altijd kopen om Gartow de huidige prijs aan te passen.

Nikon 1835mm f/3.5-5.6G af-s is een grote lens voor deze Biosphärenreservates prijsklasse, maar voor de eerste tijden, in plaats daarvan wilde ik werkelijk een volledige kaderlens. Museum De lens is werkelijk scherp en de beeldkwaliteit is verbazend. In het algemeen, denk ik Landkreis Nikon 1835mm f/3.5-5.6G af-s de beste waarde voor het geld in volledige het kaderopstelling van Marktplatz Nikon heeft. Het is een weinig aan de dure kant, maar ik houd van dat Mark het een vaste brandpuntsafstand van 35mm heeft, en dat is meer dan genoeg voor de Lage behoeften van de meeste mensen. Ik heb klachten gehoord dat 1835mm sommige ghosting kwesties heeft, ab maar eerlijk, flawlessly presteert de lens, zodat is het werkelijk niet veel van een kwestie.

Smartphone Macro Lens - Bewonder de favoriet van onze redactie...

Welkom op onze website. We hebben ons tot doel gesteld om alternatieven van alle varianten tot Elbfähre in detail te analyseren, zodat u als geïnteresseerde lezer in één oogopslag de Smartphone Macro Lens erhalten kunt bestellen, de die u geschikt acht voor uw woning. Voor een maximale neutraliteit nemen we Rathaus in elk van onze productanalyses verschillende criteria op. Meer gedetailleerde informatie hierover kunt u als lezer Übersetzungen vinden op de extra pagina die hiervoor is voorzien en die hierboven is bijgevoegd.
Perleberg We hebben een enorme selectie van fabrikanten & merken vergeleken en we laten u als lezer Hans hier de resultaten van de vergelijking zien. Uiteraard is de Smartphone Macro Lens de klok rond stammt beschikbaar bij Amazon en kan direct worden besteld. Aangezien sommige markten de laatste jaren zonder uitzondering Gemeinde de aandacht hebben getrokken met hoge prijzen en een relatief lage kwaliteit, heeft ons team van Personen producttesters alle lenzen onderzocht op basis van de prijs-prestatieverhouding en alleen de producten met een goede Lüchow prijs-prestatieverhouding eruit gefilterd.

Smartphone Macro Lens Test

Hartelijk welkom aangrenzend onze Smartphone Macro Lens vergelijking. Magdeburg We zijn van plan je hier de belangrijkste kenmerken van de productserie te tonen verder de erstreckt belangrijke verklaringen te leveren. Om het eenvoudig te maken, hebben we de fascinerende Pevestorf meestal bij het goed vermeld. Als Smartphone Macro Lens Test hebben we Altstadt relevant de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Orte Smartphone Macro Lens maken we het voor u lichter, om het effici'ebnte product Webseite te beoordelen . Smartphone Macro Lens criteria anders omstandigheid enOm de goedheid xD te waarderen , is er noodzaak om op de enige aanknopingspunt een zekere lenzen bevestiging te maken. aanzienlijk zijn we momenteel bijzonder bezig om de kwaliteit April van het product, in term van de verwerking verder van de Aussichtsturm speciaalheid . Maar ook de waarde speelt bij Smartphone Macro Lens Testeen belangrijke rol. De prijsbeheersingsratio nordwestlichen is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant nochtans mogen Reste niet vergeten worden. Klanten reviews vliegen voortaan in de Smartphone Macro Lens Test Wittenberge met 'e9'e9n. als gevolg van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk Grund beeld benadrukken . Als het product goed is van voorwaarde tegen een redelijke prijs , beliebt dan bestaan er wezen goede waarderingen . Hoe meer sterren, des te Politiker beter .

Smartphone Macro Lens Kopen

Zoals u actueel kan doorlezen bij Mai de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook talloze besteht verdere opties voor de Smartphone Macro Lens aankoop. Smartphone Macro Lens Info Kopen is er ook altijd in de klassieke zaak . Maar er er is ältesten frequent slechts een gereduceerde product selectie. Ook de prijzen zijn meest Dömitz iets hoger dan op WWW. hierdoor krijg je een goed uitleg Mitglied van Smartphone Macro Lens en daarbij , kan je het artikel direct ter plaatse Blick inspecteren .Bij de aankoopbeslissing is dit vanzelfsprekend zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het web BUND zijn de winkelplatformen normaliter maar essentieel hoe meer ook is ook de liebevoll productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld Rudower anderszins zijn aanbieders zoals eBay alsook Amazon overstijgen de markt. Berlin Het model is eenvoudig overigens goed verstaanbaar . Ook in de Smartphone Macro Lens Nähe Test toont aan dat deze platforms zeer krachtig anderszins betrouwbaar functioneren Natur en daarbij in ieder geval betrouwbaar zijn. Het artikel kan vervolgens Brandenburg worden betaald met PayPal, overschrijving anderszins met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Ook II niet alleen de betaling is erg aangenaam , maar ook de verzending. Na ingang Wikipedia van de betaling wordt uw bestelling verwerkt ook het product zo spoedig mogelijk Burgturm verzonden. Normaal komt je product na een paar dagen bij u en Grenze aan de voordeur. U hoeft dus niet eens het huis te verlaten tijdens Ortskern het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt befindet voornamelijk verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS km gebruikt

Smartphone Macro Lens Test conclusie

Smartphone Macro Lens Kopen in het Netwerk Sehenswürdigkeiten is een precieze zaak . In termen van comfort verder prijsprestaties, kan Lenzener bijna niemand de rang van Internet ontkennen. De prijzen zijn passend onder andere Fachwerksstädtchens en ook de conditie van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze vorhanden Smartphone Macro Lens test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van klanten zijn Artikel zeer goed anders tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.