Maan / Star Fotografie met een Nikon zo goed?

Fien Visser

Nr, zijn er vele betere lenzen en goedkopere degenen ook (of minstens minder duur). Naar mijn mening zijn er twee redenen: eerst, de prijzen en tweede de kwaliteit van de lenzen. Zo wat zou ik moeten doen? In dit artikel zal ik drie redenen voorstellen en zal u advies geven waarover beter is: 1. Waarom ik Nikon 14mm f/2.8 G ED UMC over de 12mm f/2.8 lens adviseer. Ebenfalls ist 100mm Lens einen Testlauf wert. De grootste vraag: Waarom het verschil? Goed, hier is een snelle geschiedenisles. Bij eerste gedachte I dat 14mm f/2.8 veelzijdiger was en 12mm f/2.8 was een betere portretlens. Beide lenzen hebben een brede opening en zij zijn beide goed bij het telephotowerk. Nochtans, na het gebruiken van beide lenzen voor een tijdje realiseerde ik dat ik een weinig van meer vrijheid in de brandpuntsafstandwaaier houd. En voor een portretlens die vrij goed is. Ik heb met 16mm f/2.8 ongeveer 2 jaar nu geschoten en ik kan een goed beeld nog worden wanneer ik nodig heb aan en 18mm f/1. Im Gegensatz zu Canon Eos 2000d Lens ist es demnach spürbar tauglicher. 8 het scherpst ik heeft geschoten met is. Ik schiet gewoonlijk in de 68mm waaier met 16mm en 18mm is gewoonlijk lens I gebruik om de maximumvelddiepte in mijn foto's te krijgen. Ik gebruik ook deze lens voor het dichte omhooggaande werk omdat het bij dichte waaier zeer scherp is en ik houd van het contrast van het contrast-verbeterde beeld. Nikon D3400 met ( NIKON AF-S 50MM F1.8G) of (PANASONIC LUMIX G 25MM F1.7 ASPH)? 12mm f/2.8 kan als landschapslens worden gebruikt omdat u met het bij zeer brede openingen kunt schieten maar het heeft ook sommige voordelen bij f/2.8. Belangrijkste is dat dit een goede lens voor het portretwerk en dicht UPS is. 16mm f/2.8 is een goede portretlens omdat het een zeer scherpe en ondiepe velddiepte heeft en het bokeheffect zeer goed is. Als u deze lens in het dichte omhooggaande werk wilt gebruiken, adviseer ik u 16mm f/1.8 in lens Test. 8g-of-panasonic-lumix-g-25mm-f1.7-asph/">plaats daarvan gebruikt. 14mm F