Hot pixels of gewoon stof korrels op DSLR camera?

Fien Visser

Heel wat stofkorrels. Ik heb over sommige van mijn ervaringen in een vorige post geschreven. Hier is een snelle samenvatting van hoe het werkt: Ik stel een lijst van de gemeenschappelijkste lenzen ter beschikking op ebay (of naar mijn mening, sommige ebay verkopers). Genauso ist Buitenverlichting Met Bewegingsmelder einen Probelauf wert. Dan vind ik de goedkoopste en goedkoopste lenzen voor de gemeenschappelijkste camera's. De lenzen met de hoogste prijs hebben vaak de laagste prijzen, maar niet altijd. Het is zeer belangrijk om een lens te krijgen die de camera het beste past en is een goede keus voor uw bijzonder gebruik. Ik probeer ook om de lenzen te vinden die het meest veelzijdig zijn. De populairste lenzen in één camera kunnen vaak misplaatst in een andere camera zijn. Uiteindelijk I eind dat de goedkoopste lens opkoopt mogelijke, die me het in veelvoudige cameraconfiguraties toestaat kunnen gebruiken. Voor de beste prijzen op ebay (zoekend naar lenzen), zijn de topresultaten gewoonlijk die met de laagste prijzen. Een groot deel van dit is de prijs van het merk. Maar er zijn sommige lenzen met een prijs die enkel juist is. Ik zoek de beste prijs op ebay voor de lenzen dievan ik het meest houd. De lijst wordt georganiseerd door prijs en toen alfabetisch door merk. (ik voeg in alfabetische volgorde nieuwe ingangen toe.) De volgende lijst moet niet uitvoerig zijn. Ik heb lenzen met prijskaartjes voor die omvat die de goedkoopste prijs willen. Gelieve te posten uw eigen lijst van de beste lenzen voor uw persoonlijke behoeften. U kunt uw lijst hier becommentariëren of me contacteren via e-mail. Er zijn drie categorieën van lenzen dat ik in geinteresseerd ben: 1. Basislens voor reis. Als uw primair doel ergens te gaan is en niet een lens te brengen maar wat fotografie doet, is dit uw lens. 2. Standaardlens voor reis. Als u foto's van zich of uw vrienden wilt nemen die niet tot het RUWE dossier van uw camera behoren, is dit voor u. Dit is ook uw lens. 3. Douanelens voor het reizen. Uw doel is niet een lens te kopen die niet in de lensvat zal passen van uw camera maar te kopen die u een unieke mening geeft dat u niet met een andere lens kunt verkrijgen. In deze blog, probeer ik om de besprekingen over mijn eigen ervaringen als fotograaf zo te houden evenwichtig mogelijk. Im Unterschied zu lens ist es hierdurch deutlich behilflicher. Enkele besprekingen hebben een meer politiek punt dan anderen, en anderen zijn over een combinatie allebei. U kunt ook verwachten om lens verwante bloggen en beelden te zien die ik in de nabije toekomst post. Ik ben begonnen om sommige beelden te posten dat ik het gebruiken van verschillende lenzen nam. Als u in mijn overzichten van mijn lenzen of over een ander onderwerp geinteresseerd bent dat ik wil dan bespreken controleer mijn blog. Als u sommige van mijn recent werk wilt zien te controleren toen gelieve mijn Facebook-pagina. Als u om het even welke commentaren hebt, voelen de vragen, of de suggesties vrij om een post op mijn Facebook-pagina te schrijven of me een e-mail te verzenden.