contacteer mij

Fien Visser

Neem contact met mij op

Altijd, controleer altijd uw lokale wetten. Als u in Nederland bent en niet in probleem wilt krijgen, dan post om het even wat niet die copyrighted door uw lokale media of uw lokale overheid is. Probeer om geen product te verkopen te lenen of uit te wisselen u in de blog hebt gevonden. Dit is het gevaarlijkst van alle wetten. Vergeet niet dat de auteursrechtwetten constant veranderen en uw post kan omhoog voor het gerecht beëindigen of u kon in ernstig probleem krijgen. Ik neem de geen verantwoordelijkheid voor om het even welke gevolgen die zich konden voordoen als u auteursrechtwet overtreedt. Ik zou voorstellen dat u ook uw lokale media vraagt om u te helpen toestemming krijgen om iets te posten die is copyrighted of die uw beeld zou kunnen bevatten. In dat geval, zult u niet geladen worden of gestraft. Gelieve vriendelijk te zijn.

Ik ben zeer actief in de lensindustrie. Ik heb met Nikon, Pentax, Sigma, Canon gewerkt, en ik ben vrij goed geïnformeerd over het. Ik geef niet om uw advies of wat anders u denkt. Dit is de enige reden. Zo gelieve te denken aan mijn blog als bron voor uw lens verwante vragen.

Ik hoop dat u deze informatie nuttig vindt. Dank u voor lezing. Fien U bent op uw als u om het even welke verbindingen aan de beelden en de informatie wilt posten. Als u denkt dat u informatie of beelden aan deze post kunt toevoegen, gelieve met de elektronische post te versturen me bij: jeffrey_van_der_duyk (bij) gmail (punt) Com.

Er zijn het oude zeggen over lenzen die zegt zij slechts zullen werken aan Leica M8, Leica M9 en Leica m9-p. Dit is op heel wat Leica-lenzen, met inbegrip van alle lenzen van toepassing die met M8/M9 en m9-p komen.

Openingstijden