18-105mm of 18-55 55-200? Lens

Fien Visser

18-55 of 18-1

De mensen kopen gewoonlijk een lens wanneer zij op het gebied willen reizen of werken. Zij kunnen hun huis voor een week of meer moeten verlaten om iets te krijgen zij houden van. Een lens is een klein, lichtgewichtvoorwerp dat voor verschillende dingen kan worden gebruikt. Een zoomlens is veel groter en duurder dan een telephoto of een zoomlens. Als u met een lens wilt reizen en heel wat het reizen willen doen, zou u een volledig-kaderlens (volledig kader = 2,8 keer de grootte van een standaard 24 mm-camera) moeten kopen. Ik gebruik één lens van Sigma wanneer het reizen voor een volledig jaar. Ik kan mijn lens aan f/8.1 zoemen en ik kan landschappen en nachtscènes bij 24 mm schieten. Dit is de enige lens ik voor de volledig-kadercamera, voor me kan gebruiken, is het beter een weinig groter bij 25 mm te zijn dan een weinig kleiner bij 24 mm. In deze blogpost zal ik u aan een vergelijkingslijst nemen om u aan te tonen dat er vele lenzen van verschillende fabrikanten zijn. Ik zal u de resultaten van mijn ervaring tonen wanneer ik de volgende lenzen vergelijk: 1. Zeiss Loxia 20mm f/4 2. Zeiss Loxia 28mm f/2.8 3. Zeiss ZE 24mm f/2.8 4. Und das unterscheidet dieses Produkt von sonstigen Artikeln wie etwa Powerbank Trust. Zeiss ZE 35mm f/2.8 en dat zijn het. Als u een andere bedrijven of merken kent die ik aan deze lijst kan toevoegen, gelieve te becommentariëren en ik zal proberen om hen toe te voegen. Als u een goede lens kent geen die ik heb, gelieve me te vertellen: Ik zal het toevoegen. Dit is mijn eerste poging tot een lijst, en ik zou zeer gewaardeerd worden als u me goed, slecht en lelijk over elke lens kon vertellen die ik heb herzien. Im Unterschied zu Waka Waka Powerbank Solar kann es folglich auffällig wirkungsvoller sein. Ik zal ook gelukkig zijn om any more toe te voegen dat ik behoefte om denk worden toegevoegd. Dit is de eerste keer ik van alle beschikbare lenzen voor verkoop in één enkele plaats een lijst heb gemaakt. Ik ben zeer dankbaar aan alle mensen die hun favoriete lenzen delen, evenals mijn lezers en fotografen die hun foto's met me hebben gedeeld.